14 Kasım 2010 Pazar

Havuçlu Mozaik Pasta

Malzemeler:
500 gr. rendelenmiş havuç
1/2 bardağı toz şeker
150 gr. ufalanmış petibör bisküvi
75 gr. margarin
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
1 paket vanilya
1 portakal kabuğu rende
1 paket krem şanti
1 bardak süt
Yapılışı:
Havuçları soy rendele kısık ateşte 5-10 dakika pişir ateşten alıp içine biküvi,margarin,ceviz,vanilya ve portakal rendesini ilave et karıştır krem şantiyi bir bardak süt  ile çırp küçük bir kısmını süslemek için ayır kalan kısmını malzemeye kat iyice karıştır bir streç film üzerine döküp rulo yap dondur servis ederken ayırdığın şantiyle dilediğin gibi süsle.
                                                                                                                      Afiyet Olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder